één op één begeleiding

coaching en therapie bij trauma, seksualiteit, afhankelijkheidsrelaties en zingeving.

mijn praktijk gaat sluiten. op dit moment neem ik geen nieuwe cliënten meer aan. Ik denk graag met je mee voor een goede doorverwijzing.

Het doel van het leven is niet om degene te zijn, die je bedoeld bent te worden, maar om degene te worden, die je bedoeld bent te zijn.

Een gezond persoon functioneert als een geïntegreerd geheel. Thuis, op het werk, en in de verschillende rollen die je dagelijks bekleedt. Als je (hoofd of lichaam) niet reageert zoals je zou willen is dat een teken dat die integratie onder druk staat en vast zit in een bepaald patroon. Dit uit zich in ongewenste emoties, gevoelens en gedachten patronen. “Ik kan het niet.” “Ik ben geen echte vent/vrouw want.” “Ik ga door de mand vallen.” Het goede nieuws is; er is een weg die je tot deze toestand heeft geleid, er is ook weer een weg terug.

“Sabine zet aan tot veranderen en jezelf te ontdekken. Ik ben er een stuk sterker door geworden en ervaar meer geluk in mijn leven.”​
Jikke (36)
Eindhoven
"Opvallend in je werkwijze is je zeer accurate manier van observeren. De kleinste nuance of verandering in houding, stem of stemming registreer je. Op het juiste moment geef je daar feedback over.”
Marc (48)
Vianen
"Ik ervoer spanning met mijn leidinggevende. Vanuit mijn cultuur heb ik nooit durven praten over wat er vroeger gebeurd is. Ik hoefde niet aan Sabine uit te leggen hoe dat werkt. "
Elanur (29)
Ede

Laat de beperkingen van het nu,
nooit je richtingwijzer zijn van je toekomst.

Locaties in Utrecht en Naarden

Praktijklocatie Pelvic Motion:

Lambertus Hortensiuslaan 25, 1412 GV Naarden

Pelvic motion is een bekkenexpertisecentrum in het Gooi met verschillende specialisten. Naast ons expertisecentrum is een parkeerterrein waar je met een blauwe parkeerkaart kunt parkeren. Pelvicmotion is goed bereikbaar per OV.

Praktijklocatie Coachuis:

Oorsprongpark 7, 3581 ET Utrecht

Het Oorsprongpark ligt aan het einde van de Maliebaan en Biltstraat en is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer (diverse bussen vanaf CS, bushalte op 200m van het pand).

Schuiven naar boven