terugblik

workshop sexual agency

Het Regionaal Centrum voor Seksuele Gezondheid zuidelijk Zuid-Holland (RCSG zZH) is een samenwerkingsverband tussen de GGD-en Hollands Midden, Zuid-Holland Zuid en Rotterdam-Rijnmond. 

Het Regionaal Centrum biedt aanvullende zorg en richt zich op groepen die verhoogd risico lopen op een soa of seksualiteitsproblemen, zoals jongeren tot 25 jaar, mensen met klachten die passen bij een soa, mensen die gewaarschuwd zijn etc

Zij wilden hun ca. 50 medewerkers op de jaarlijkse bijscholingsdag iets bieden rond positieve seksualiteit. De medewerkers hadden een gemengd profiel. Zij zijn verpleegkundigen, voorlichters, doktersassistenten, POH-GGZers, artsen, criminaliteitspreventie, etc. De vraag vanuit de organisatie was een interactieve workshop gericht op kennis, bewustwording, verbinding en attitudeverandering. In verband met Corona is besloten de groep op te delen, zodat er live getraind kon worden!

Het gekozen thema: Bevorderen van sexual agency als effectieve preventie methode en de rol van seksueel plezier.

reacties

Supergoed, inspirerend, weer een stuk bewustwording. Blijven focussen op seksueel plezier/gezondheid vanuit positiviteit, niet vanuit rampenbestrijding.
DEELNEMER
Leuke werkvormen! Heel mooie ochtend en dynamisch en vrolijk.
DEELNEMER
Het enthousiasme van Sabine is echt top!
deelnemer
Goede content, interessant, informatief. Een van de beste scholingen tot nu toe. Geef je nog meer trainingen :-)?
DEELNEMER
Ik heb geleerd dat ik vanuit andere hoeken moet leren denken. Fijne, leuke, interactieve training.
DEELNEMER
Leuke, inspirerende, leerzame, interactieve training !!!
DEELNEMER

impressie

Schuiven naar boven