coaching en therapie

seksualiteit

seksualiteits-APK

Geef zo iets fundamenteels als je seksleven de aandacht die het verdient. 

relatie therapie

Onderzoek samen waar jullie elkaar nog ontmoeten en waar verbinding weer mogelijk is. 

Lekker in je lijf

Sluit weer vriendschap met je lichaam. Ontdek hoe je (weer) plezierig en ‘eigen’ contact kunt maken.

SEKSUALITEITS-APK

Vinden jullie het nog een beetje leuk samen? En de seks? Gek eigenlijk dat we allerlei zaken regelmatig doormeten op functionaliteit en we dat nalaten voor zo iets fundamenteels als ons seksleven. En jammer ook, want hoe eerder je weet in welke staat iets verkeert, hoe minder bloed, zweet en tranen het kost om de boel weer op een fijne manier in beweging te krijgen. Mensen houden bij het woord ‘seksualiteit’ vaak op met luisteren na de 2de ‘s’. Maar daar begint het pas.

Dit traject bestaat uit 9 bijeenkomsten. De opbouw is als volgt: Een kennismaking, in kaart brengen aanwezigheid van de zeven basisingrediënten voor positieve seksualiteit, inzicht in ondermijnende- en bekrachtigende relatiedynamieken, inkleuren en aanwakkeren van verlangens, evaluatie. Lichaamswerk, constellaties en huiswerkopdrachten maken deel uit van het traject. Indien nodig werk ik samen met bekkenexpertise centrum Pelvic Motion.

De relatie-APK kan ingezet worden ongeacht sekse, geaardheid, religie eventuele medische/psychologische uitdagingen. Zoals het hoort heb je aan het einde niet alleen een helder overzicht van wat lekker loopt en wat niet, maar heb je ook weer gevoel bij wat er nodig is om een verbindingsrijk, pleziergevend en soepel lopend seksueel geheel te bereiken.

RELATIE THERAPIE

Relatiecoaching? Dat kan. Samen onderzoeken we wensen en verlangens, ervaringen en verwachtingen, grenzen en ruimte voor ontwikkeling. Je zult zien hoe veel er kan veranderen door een eenvoudig zetje in de rug. De coaching richt zich in de eerste plaats op de verbinding met jezelf, daarna op de verbinding tussen jou en de ander.

We werken aan de hand van gemeenschappelijke en/of individuele oefeningen en werkvormen, gesprekken, visualisaties, opstellingen, etc. Uiteindelijk begint iedere reis met de 1ste stap!

Hoe mooi is het door dichter bij jezelf te staan, dichter bij een ander te komen?? Alle relatievormen zijn welkom.

lekker in je lijf

Je lijf is bedoeld om van te genieten en trots op te zijn. Soms lukt dat niet goed en zoek je naar manier om je weer lekker in je lijf te laten voelen.

Wat mensen wel eens vergeten, is dat je seksuele identiteit -nét als ‘gewone’ identiteit- niet statisch is, maar zich door het leven heen ontwikkelt, van geboorte tot dood. Het is een proces dat niet ineens stopt na de puberteit. Integendeel, dan begint het pas. 

Dit zelfde geldt voor de manier waarop je liefde vorm geeft in je leven. Niemand past echt goed in de maatschappelijke, culturele en religieuze stereotypen waarbinnen we ons begeven. Liefde en seksualiteit is van álle mensen, ongeacht afkomst, geaardheid of geschiedenis. In de praktijk zijn álle mensen welkom.

Schuiven naar boven