workshop havening voor Coaches en therapeuten

"Havening Is Voor Het Stressresponssysteem,
Wat Een Vers Gebakken Chocoladekoekje Is Voor De Ziel"

Leer In deze eenmalige workshop hoe je de stressreductie interventie ‘havening’ in kunt zetten bij je cliënten. Het is een relatief eenvoudige en effectieve techniek om spanning binnen korte tijd te reduceren. Deze methode mag bij geen enkele behandelaar ontbreken in de gereedschapskist wanneer je mensen begeleidt met spannings- of angstklachten. Het past naadloos binnen het hartcoherentie traject.

Het aantal mensen met stress neemt toe. Word je ook gek van al die weken wachten voor je cliënten een EMDR behandeling kunnen starten? Leer ze alvast deze techniek aan zodat ze het ook zelf thuis kunnen toepassen. 

Voor deze workshop wordt als bijdrage elke vorm van sociaal kapitaal geaccepteerd. Vind je het niks? Dan betaal je niks. En anders geef je wat terug op een manier waarbij jij je comfortabel bij voelt en blij wordt. Hoe leuk is dat?! Even wennen? Begrijpelijk; lees hier meer.

Voorwaarde voor deelname is dat je al mensen begeleidt die meer rust willen ervaren bij hoog oplopende spanning. Het is een learning by doing event. Dat betekent dat je werkt met eigen inbreng.

Waarom is er geen vast bedrag voor deze workshop? Dat is toch gebruikelijk? Lees hier waarom.

Het evenement van 26 juni was een waanzinnig succes. Maar de workshop zat binnen 2 dagen vol en de wachtlijst kort daarna. We organiseren hem daarom nog een tweede (en tevens laatste!) maal op vrijdag 17 juli van 17:00u tot 19:00u. Nu op een iets grotere locatie. Er zijn daardoor 5 extra plekken vrijgekomen.

Datum 1Naarden: vrijdag 26 juni 2020 (VOL!) 

Datum 2: Bussum: vrijdag 17 juli 2020 (VOL!) 

Heb je in je werk te maken met jongeren met gedragsproblemen? Goed nieuws: binnenkort komt het specialisatie traject seksualiteit er ook voor zorgmedewerkers! Wat die in houdt kun je alvast hier bekijken.