workshop havening voor Coaches en therapeuten

"Havening Is Voor Het Stressresponssysteem,
Wat Een Vers Gebakken Chocoladekoekje Is Voor De Ziel"

Leer In deze eenmalige workshop hoe je de stressreductie interventie ‘havening’ in kunt zetten bij je cliënten. Het is een relatief eenvoudige en effectieve techniek om spanning binnen korte tijd te reduceren. Deze methode mag bij geen enkele behandelaar ontbreken in de gereedschapskist wanneer je mensen begeleidt met spannings- of angstklachten. Het past naadloos binnen het hartcoherentieprogramma “stress te lijf”

Het aantal mensen met stress neemt toe. Word je ook gek van al die weken wachten voor je cliënten een EMDR behandeling kunnen starten? Leer ze alvast deze techniek aan zodat ze het ook zelf thuis kunnen toepassen. 

Sabine geeft de workshop volgens het pay-it-forward principe. Voorwaarde voor deelname is dat je al mensen begeleidt die meer rust willen ervaren bij hoog oplopende spanning. Het is een learning by doing event. Dat betekent dat je werkt met eigen inbreng.

Waarom is deze workshop gratis? Lees hier meer over het principe van pay-it-forward.

Het evenement van 26 juni zit vol. Daarom komt er een nieuwe datum. Om als eerste te weten waneer deze plaats vindt kun je je inschrijven op de vooraanmeldingslijst. Klik daarvoor op deze link: voorinschrijving

Datum:

Datum 1: vrijdag 26 juni 2020 (VOL!)

Datum 2: [klik hier]. Let op! Voor deze workshop geldt geen vaste ticketprijs, maar kun je betalen met sociaal kapitaal

Tijd: 

14:30u – 17:00u

Plek:

Naarden (10 minuten van OV, en parkeren voor de deur)