vitaliteit en stress

man doorzichtig 1

individuele coaching

vitaliteit & stress

Weer met overtuiging en passie doen wat echt bij jou past? Soms lijkt de levensenergie uit je aderen weggestroomd. Het werk staat je tegen. Je voelt je misschien somber, gespannen, inadequaat of machteloos.  De balans is in elk geval zoek en dit veroorzaakt stress. 

De gevolgen van somberheid en stress nestelen zich vaak langzaam aan op meerdere facetten van het leven. Niet alleen de relatie met naasten maar ook die op het werk kunnen er zwaar onder lijden. Om je balans te kunnen herpakken, moet je soms durven stil staan.

Uiteindelijk gaat het er om de relatie met het ‘zelf’ weer te herstellen en het stressresponssysteem te her-ijken. Vergelijk het stressresponssysteem met een spriaalveer: een veer in goede conditie heeft veerkracht. Een veer die te lang niet terug kon veren raakt verslapt en kan zijn functie niet meer optimaal uitoefenen. Door het stressresponssysteem te trainen, wordt de veer weer opnieuw afgesteld.

Ter preventie van verzuim of in het kader van re-integratie kan het ontwikkelen van een hoge hartcoherentie een helpende factor zijn. Hiertoe worden drie ‘Stress te Lijf” programma’s aangeboden. 

programma's

€285 / basis

STRESS TE LIJF – CONSULT

€1490 / intensief

Stress Te Lijf – 3 maanden​

meest gekozen
4.4/5

€2990 / compleet

Stress Te Lijf – 6 maanden

man doorzichtig 2
Info
achtergrond

De eerste stap richting een vitaal leven is
beginnen met stilstaan.

Albert Sonneveld – Stress Burn-out specialist
Schuiven naar boven