Artikel Joy Delima’s zoektocht naar seks ‘ik leer, ik masturbeer’

Dit artikel gaat over de seksdate van Joy Delima. Een verhaal zoals ik het elke dag hoor van meiden die te weinig hebben geleerd over seks (Bron – De volkskrant 31-12-2020) . Lees hieronder een paar aline’as op lees hier het volledige artikel.

“Avond na avond probeerde ik het, maar er gebeurde niks. De paniek nam toe, want de kans bestond dat er iets mis was met mij. Ik kwam niet klaar en kon dat met niemand delen, want dan zou ik moeten toegeven dat ik dat wist omdat ik er net een elfstedenmasturbatietocht op had zitten – en dat moest ik te allen tijde voorkomen.

Toen ik later op het Tina-forum – of misschien was het dat van de Hitkrant of de Fancy – las dat meisjes konden klaarkomen met behulp van een douchekop, bereikte ik die avond nog mijn eerste orgasme. Het moest heel stil, maar ik kon het wel van de daken schreeuwen, zo blij was ik. Ik was niet kapot. Probleem opgelost.

Dat ik nog steeds niet wist hoe mijn lijf precies werkte, had ik niet door. Toen ik jaren later besloot dat ik klaar was voor seks en me met absurd hoge verwachtingen liet ontmaagden, voelde ik niets.

Er bouwde geen orgasme op en ik moest niet heel hard kreunen, zoals ik had verwacht. Ik weet nog dat ik daar lag en in paniek raakte. Er was dus toch iets mis met mij. Dit was mijn laatste redmiddel. Als het met dat clitjakkeren niet lukte, moest het bij mij wel gebeuren tijdens de penetratie, net als in porno, dacht ik al die tijd.”

bijscholing seksuele vorming

Het materiaal op deze pagina maakt onderdeel uit van het specialisatietraject seksualiteit voor zorg-, onderwijs- en welzijnsprofessionals.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven