“Opvallend in je werkwijze is je zeer accurate manier van observeren. De kleinste nuance of verandering in houding, stem of stemming registreer je. Op het juiste moment geef je daar feedback over.”

In elke sessie heb ik een belangrijke levensles geleerd rondom mijn grote innerlijke kracht, zelfvertrouwen, kwetsbaarheid en mijn houding ten aanzien van relaties. Ik leerde dat het aangaan van relaties uitsluitend een gezonde nieuwsgierigheid vergt en het onbevangen verkennen van de ander. Als je je hier aan over durft te geven kan een warme, op respect gebaseerde relatie ontstaan. Mijn persoonlijke thema’s waren “uitgaan van innerlijke kracht met acceptatie van mijn kwetsbaarheid”, “het aangaan van relaties en hoe ik me verbind met anderen” en “het omgaan met mijn mannelijke energie”. Door korte gesprekken en gerichte oefeningen kwam ik steeds tot een fundamenteel nieuw inzicht over hoe ik in mijn dagelijkse leven handelde en vooral ook wat voor een alternatieven er mogelijk waren.
Marc
48 jaar

“Ik weet nog steeds niet hoe je het gedaan hebt of wat de directe oorzaak is, maar het gaat oprecht beter. Geholpen heeft het zeker! Nogmaals dankjewel voor alles!”

Wat was het lastig om me over te geven! Eigenlijk wilde ik niet erkennen dat er wat was. Ik wist wel dat het er was, maar ik vond dat het maar vanzelf weer moest overgaan. In het begin vond ik het bijna ‘vervelend’ dat Sabine op m’n gevoel bleef inspelen, omdat ik het daar liever niet over had en het als een punt van ‘zwakte’ ervoer. Maar ze heeft er doorheen geprikt door het wel steeds weer te benoemen.Sabine zorgde er voor dat ik me op m’n gemak voelde en dat wat ik ook

deed of wat ik ook zei, het goed was. Vooral het vertrouwen dat het op mijn manier goed (genoeg) is en dat ik me niet hoeft te meten aan anderen, maakte het verschil.

René
20 jaar

“Dankbaar! Wetend dat ik altijd terug kan komen en weten dat ik dan weer in het warme bad van begrip en troost mag zitten.”

Tijdens de sessies heb ik geleerd om de negatieve gevoelens eindelijk onder een noemer te zetten en te begrijpen waarom ik boos reageerde. Hieronder bleek pijn en verdriet te zitten. Ik kreeg begrip en uitleg en dat was zo fijn. De put ging nu eens echt leeg. Daardoor ontwikkelde ik begrip voor mezelf, voor mijn boosheid. Het mogen huilen was bevrijdend. Ik heb het kind in mijn eindelijk kunnen troosten.

Doordat ik het waarom begrijp, begrijpen anderen me ook beter. Het is er nog, maar het is te dragen. Ik heb heel veel geleerd. Sabine gaf me de ruimte om zelf te werken. Voor mij is het alweer een tijdje geleden. Maar ik denk als ik terug denk, krijg ik een warm gevoel. Het heeft mij enorm geholpen! Jaren therapie hebben mijn woorden in een kast kunnen zetten, maar dit heeft eindelijk mijn gevoel een kans gegeven.

Tanja
50 jaar

“Sabine zet aan tot veranderen en jezelf te ontdekken. Ik ben er een stuk sterker door geworden en ervaar meer geluk in mijn leven.”

Mijn coachvraag was: ik zit niet lekker in mijn vel, heb depressieve gedachten, angsten en nachtmerries. Ik merk dat mijn leven niet loopt zoals ik dat zou willen en ik wil graag onderzoeken waar de groeiende onrust vandaan komt die daardoor ontstaat. Ik heb met Sabine aan deze coachvragen gewerkt door middel van systemisch werken, familieopstellingen, individuele- en gezamenlijke oefeningen en visualisaties.

Sabine heeft de gave om in alles en iedereen altijd het positieve te zien. Ze is een zachte vrouw die je ziel aanraakt met haar rake waarnemingen. Maar ze is bovenal erg professioneel en doelgericht. Het resultaat van het coachingstraject is dat ik veel meer balans ervaar en meer zelfvertrouwen heb.

Jikke
36 jaar

“Jij zegt; Het is goed! En ik weet nu dat dit zo is.  Ik ben blij dat je op mijn pad bent gekomen om me dat zetje in de rug te geven dat ik zo nodig had! ”

Vanaf het eerste contact heb ik een heel vertrouwd gevoel gehad. Ik heb het coachingtraject als heel warm en persoonlijk ervaren. Sabine creëert een rustige en veilige omgeving waarin ik grenzen durf op te zoeken. Ze voelt als een heel wijze, oude vrouw of ziel. Wat ik een verademing vind, is haar humor. Gewoon even lachen geeft weer zoveel positieve energie en is een mooie balans tegenover de soms heftige momenten. Ik sloot mensen buiten, maar heb sprongen gemaakt in mijn leerproces rondom zelfbeeld. Ik ben zelfverzekerder en kan me weer open stellen. Wat ik heb meegekregen uit onze gesprekken is dat ik mag vertrouwen op mijn kracht en mijn intuïtie. Dat ik zowel mijn mooie, als ook minder mooie kanten mag omarmen.
Anna
54 jaar

Sabine is een warme en zachte kracht die niet terugdeinst als het moeilijk wordt. Ze kan zich laten raken door de pijn van anderen zonder te redden of te verdwijnen. Ze staat zelf krachtig waardoor de ander kan blijven. Op deze manier is ze een veilige gesprekspartner voor onze meiden die seksueel en relationeel getraumatiseerd zijn, dat bewonder ik in haar.

Wat ik zie en voel bij Sabine is dat ze leeft vanuit haar eigen visie. In heelheid met zichzelf en met de ander, met mateloze mildheid kijkend. Ze inspireert anderen met haar bevlogenheid en haar missie die ze heeft rondom seksualiteit.

“Seksualiteit voelt  voor mij net als voor jou als een essentiele levensenergie. Mijn weg is een andere dan de jouwe natuurlijk. Ik kan me wel jaloers voelen hoe heerlijk je al bent een en al liefde een heelheid met je eigen seksualiteit.”

Bregje Spaans
Drs. Cultural Anthropology
Teamleider Pretty Woman

 

Ik ken Sabine van een aantal TA-opleidingen die zij bij mij gevolgd heeft. Ik heb haar daarbij leren kennen als een spontane vrouw, die op geheel authentieke wijze nieuwe, originele paden weet te banen. Dat doet zij door onverwachte, zeer ter zake doende vragen te stellen of opmerkingen te maken, door niet bang te zijn voor het onverwachte, door zich kwetsbaar op te stellen en samen onderzoekend  te zijn, door te durven verwoorden wat haar intuïtie haar ingeeft, door niet bang te zijn voor de grote thema’s: intimiteit, seksualiteit, hechting, rouw, enz. Haar website, waarop ik een blik wierp, getuigt hiervan.

“En het mooiste: what you see is what you get. Wie het contact met Sabine aangaat, krijgt de intensieve en betekenisvolle relatie die zij belooft.”

Sander Reinalda – PTSTA/C
Opleider bij Phoenix Opleidingen te Utrecht

 

My name is Saida Désilets and I am the Founder of The Désilets Method and the author of The Emergence of the Sensual Woman. I love to share my Art of Succulent Living philosophy—what it means to be a succulently alive woman in a world that doesn’t yet understand this Feminine power—to both guide and inspire women to more fully integrate their newfound juiciness into their daily lives.

Sabine is a profoundly curious, intelligent, and savvy advocate for sexuality. She is an amazing resource for women desire to have a safe, kind, and insightful ear to hear their experiences. — Saida Désilets, PhD, Author of the Emergence of the Sensual Woman

Saida Désilets
Ph.D Transpersonal Psychology

Schuiven naar boven